2NJOY SPORTS &  DANCE


Samen je kind helpen groeien
 

Ons bedrijf

Wij hebben niet alleen een passie voor sport en dans, maar ook voor het bereiken van echte resultaten. Dus niet alleen veel plezier beleven aan onze activiteiten, maar echt een bijdrage leveren aan de groei van het kind. Daarvoor is het belangrijk dat we tijdens onze lessen oog kunnen blijven houden voor het individu; de groepsgrootte is daarop aangepast. Het creëren van een omgeving waarin kinderen zich veilig voelen is een andere belangrijke voorwaarde om te kunnen groeien. We besteden veel aandacht aan de inhoud van de lessen, die we indien nodig ontwikkelen in samenwerking met specialisten zoals een kinderfysiotherapeut. Aangezien het voor de kinderen ook een belevenis moet zijn, besteden we aandacht aan de details en hebben we twee mascottes ontwikkeld: Tom & Joy.

Met oog voor het kind betekent voor ons ook eerlijk zijn over de vraag of het kind al toe is aan deelname aan onze activiteiten. Daarmee is de leeftijd niet een hard uitgangspunt, maar kijken we waar het kind is in de ontwikkeling en welke de activiteit daarop aansluit. Dat doen we niet alleen. Dat doen we samen met de ouders/verzorgers; we zien hun als partners in het groeiproces die de kinderen bij ons doormaken. We hechten er daarom aan met jullie een goede band op te bouwen.

In plaats van een commercieel sportcentrum zien we onszelf graag meer als een vereniging, waarin samen actief zijn en samenbrengen van betrokken mensen onze doelen zijn. Dus niet alleen kinderen, maar ook ouders/verzorgers. Onze activiteiten bieden mooie momenten om gezellig samen te zijn en over het ouderschap van gedachten te wisselen. Wij dragen daar graag een steentje aan bij, o.a. met de cursus groeicoach. Kortom, dus ook een veilige en inspiratievolle plek voor ouders/verzorgers.

Meer informatie over 2NJOY SPORTS & DANCE bij 'Waarom 2NJOY'.

Of maak kennis met: