2NJOY SPORTS &  DANCE

Samen je kind helpen groeien
 

2NJOY SPORTS & DANCE

Een passie voor werken met kinderen

Wij willen dat alle kinderen de kans krijgen om zich op een leuke en speelse manier te ontwikkelen in een veilige en uitdagende omgeving. De verwondering en puurheid van kinderen vinden wij heel mooi om mee te werken en zijn voor ons dé drijfveer voor 2NJOY SPORTS & DANCE.

Alle kinderen dezelfde kans

De geboorte van je kind opent een totaal nieuwe wereld, vaak een mooie wereld met direct de nodige uitdagingen. De meeste ouders zijn daar niet op voorbereid; niemand heeft daarvoor een opleiding kunnen volgen. Gelukkig is dat niet erg. Opvoeden doen we namelijk samen en we willen  allemaal hetzelfde; dat elk kind de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen! En dat begint al vanaf de geboorte. Die eerste jaren zijn van groot belang voor de verdere toekomst van je kind. 

Daarom start ons aanbod als je baby 3 maanden oud is.

It takes a village to raise a child - Samen jouw kind laten groeien

Vertaald betekent het; er is een dorp nodig om een kind op te voeden. Bij de geboorte van onze dochter begon het met de lieve kraamhulp, die de nodige tips gaf en liet zien hoe we dingen konden doen. Sindsdien zijn er nog vele mensen gepasseerd, die ervoor zorgen dat zij kan groeien. De grootouders die de oppas verzorgen. Buren en vrienden waarmee wij als ouders van gedachten kunnen wisselen, ook een oogje in het zeil houden en mee-opvoeden. De verschillende professionals van kinderopvang, peuterschool, en basisschool in hun educatieve rol. En ga zo maar door. 

Wij willen dus onderdeel zijn van jouw dorp en op die manier een bijdrage leveren aan de groei van je kind. Dat doen we enerzijds met onze activiteiten voor je kind en anderzijds met de cursus Groeicoach voor jou als ouder.

Bewegen en muziek

Wij geloven dat bewegen en muziek in de ontwikkeling van je kind van cruciaal belang zijn. Zeker in de beginperiode waarbij de hersenen, motoriek en taal zich ontwikkelen, de sociale vaardigheden worden aangeleerd, de zelfredzaamheid wordt bevorderd en het zelfbeeld ontstaat. 

Daarom is ons aanbod in eerste instantie gericht op dans, waarbij bewegen en muziek worden gecombineerd.

Multi Sport

Wij geloven dat een goede veelzijdige sportontwikkeling op jonge leeftijd belangrijk is. Dat is het voor de sport specifieke ontwikkeling op latere leeftijd en voor het blijven sporten/bewegen als volwassene. Als je als kind het plezier ontdekt van sporten/bewegen en door een veelzijdige ontwikkeling weet te behouden, zal je op oudere leeftijd ook actief blijven. 

Daarom dat je kind bij ons na dans kan deelnemen aan onze multi sportactiviteiten (Mini Sportief en Multi Sportief) om de veelzijdige sportontwikkeling te stimuleren.