2NJOY SPORTS &  DANCE

Samen je kind helpen groeien
 

Babyplay

Babyplay staat in het teken van contact maken met je baby middels massage en yoga. Je kunt al meedoen vanaf de geboorte. Naast de massage staat spelen ook op het programma. Hierdoor kun je de ontwikkeling van je baby stimuleren. Je leert te herkennen waar je baby zit in zijn ontwikkeling en hoe je daarop kunt inspelen.

Tijdens 6 lessen leer je Shantala babymassage en gaan we yoga combineren met masseren. Elke les bouwen we de massagetechnieken uit. Hieronder volgt een korte indeling van de 6 lessen.

Les 1

-         baby-yoga als warming up

-         massagetechnieken romp en buik

-         spelen met yogaballen

-        ontwikkelingsmijlpalen bekijken

Les 2

-        baby-yoga als warming up

-         massagetechnieken romp, buik, benen en armen

-         spelen

-         basisbevestigend dragen, en rond en roterend handelen

Les 3

-         baby-yoga als warming up

-         massagetechnieken romp, buik, benen, armen, rug en gezicht

-         masseren met liedjes

-         spelen

Les 4 t/m 6

-         Verschillende yoga-massage oefeningen voor de benen, buik, gezicht, borst, rug, armen en handen. Soms in combinatie met liedjes en versjes

-         Spelen met allerlei materialen

Tijdens de lessen is er voldoende tijd om alle technieken te leren. Na elke les krijg je de technieken van die les mee naar huis om thuis verder toe te passen. Na het massage gedeelte is er een ontspannen moment voor het spelen en daardoor ruimte voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen met andere ouders. 

Na de les is er gelegenheid om samen nog een kopje koffie, thee, borst of fles te drinken.

Massageolie

Er zijn elke les verschillende soorten massageoliën aanwezig zodat je kunt ervaren welke olie het beste bij jullie past. Je kunt ze ter plekke aanschaffen.

Kosten en les informatie

Kosten voor de Babyplay cursus is €108,-.  Er zijn minimaal 3  deelnemers nodig om de lessen te starten. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier hieronder.

Elke les duurt 1,5 uur inclusief binnenkomst en nazitten.

De lessen vinden plaats op vrijdagochtend van 9:00-10:30 u. in Danscentrum Opmeer, Meibloem in Opmeer.  Zodra ik genoeg aanmeldingen heb zet ik de data op deze pagina.

Aanmeldingsformulier